JUMP TO CONTENT

Із продажів в ІТ

Іра Амбросюк, Team Lead команди ІТ - яскравий приклад того, як кардинально можна змінити свою кар'єру завдяки МЕТRО.

 Іра приєдналась до МЕТRО ще у 2016 році в якості Менеджерки з продажу клієнтам у Відділ продажів та доставки професійним клієнтам. З того часу Ірина чудово проявила себе у декількох ролях департаменту та вплинула на формування та розширення асортименту для професійних клієнтів HoReCa, їх розвиток і збільшення продажів, лідирувала наповнення та розпочала трансформацію діджитал-інструментів, які ми пропонуємо професійним покупцям HoReCa, створювала робочі інструменти для команди з продажів. Завдяки своїй наполегливості, бажанню постійно вдосконалюватись та рухатись вперед, знанням потреб професійних клієнтів МЕТRО та ринкових тенденцій Ірина змогла змінити сферу діяльності та набути кардинально нового досвіду, обійнявши посаду Тім Ліда в ІТ Департаменті з липня 2021 року. У своїй новій ролі Іра відповідає за впровадження ІТ проєктів та підтримку корпоративних рішень і систем для Департаменту з продажів.

Що тобі подобається найбільше в твоїй роботі зараз? - «Шалений драйв від співпраці з різними людьми, функціями і країнами» 

Що для тебе було найскладнішим? - «Змінити себе. Звичні методи і принципи роботи не працювали, тож потрібно було шукати нові. Але разом із новими викликами я здобула крутий досвід і значне розширення кругозору. Іноді складалось враження, що в мене увімкнулась в роботу частина мозку, яка просто спала до цього»

Що для тебе найважливіше в роботі? – «Люди, адже це найцінніший ресурс, який у нас є! Підтримка всього колективу IТ допомогла мені максимально комфортно і безболісно пройти процес адаптації в новій для мене сфері. Колеги дарували крила для нових перемог кожного дня»

За що ти цінуєш МЕТRО? – «За партнерство! МЕТRО Україна для мене - це справжній партнер, який і в радості, і в горі підтримує кожного та надає можливості для особистісного і професійного розвитку»

ОпублікованоAlexander Czwordon
List #1
Сталий розвиток в МЕТРО

Резюме

Сталий розвиток

Тип вмісту

blogs

Дата публікації

04/17/2023

Підсумок

Ми запроваджуємо передові ініціативи задля сталого розвитку природи, людей і майбутніх поколінь, за рахунок чого ми прагнемо забезпечити як компанію, так і суспільство в цілому, перспектив

Резюме

Ми запроваджуємо передові ініціативи задля сталого розвитку природи, людей і майбутніх поколінь, за рахунок чого ми прагнемо забезпечити як компанію, так і суспільство в цілому, перспективами процвітання та подолання традиційних обмежень зростання для себе.

Читати більше
Корпоративна соціальна відповідальність в МЕТРО Україна

Резюме

Корпоративна соціальна відповідальність

Тип вмісту

blogs

Дата публікації

04/17/2023

Підсумок

Корпоративна соціальна відповідальність для МЕТRО Україна – це постійна увага до етичного ведення бізнесу та внесок у розвиток економіки, створення умов для покращення рівня житт

Резюме

Корпоративна соціальна відповідальність для МЕТРО Україна – це постійна увага до етичного ведення бізнесу та внесок у розвиток економіки, створення умов для покращення рівня життя працівників та їх сімей, місцевих громад та суспільства. Ми віримо, що дотримання стратегії КСВ та принципів політики сталого розвитку забезпечить поєднання економічних, соціальних та екологічних факторів в основі бізнес-стратегії компанії та дозволить нашому бізнесу задовольнити потреби майбутніх поколінь.

Читати більше
Дивитись всі